понеділок, 12 грудня 2016 17:31

У Крим прибули три російські винищувачі

У Крим прибули три російські винищувачі

На озброєння морської авіації Чорноморського флоту Росії в Саках надійшли три новітні винищувачі Су-30СМ. Про це повідомляє Kafanews з посиланням на так званого начальника відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту В'ячеслава Трухачова.

"До місця постійної дислокації на аеродром Саки прибули три багатофункціональні надманеврені винищувачі Су-30СМ", – сказав Трухачов.

Ці винищувачі після далекого перельоту, як зазначив очільник, додали до складу окремого морського штурмового авіаційного полку Чорноморського флоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крим - територія безправ'я" - від Росії вимагали звільнити політв'язнів

У ранковому ефірі "Радіо Крим.Реалії" військовий експерт Сергій Згурець сказав, що російські пілоти під час майбутнього ремонту авіаносця "Адмірал Кузнєцов" тренуватимуться на тренажері НИТКА в селищі Новофедорівка в анексованому Криму.

Раніше в кримському місті Керч пройшла колона військової техніки. Жителі вул. Будьонного повідомили, що під їхніми вікнами стоять криті вантажівки, які перевозять зенітні ракетні системи "Антей". Машини простояли увесь день. А близько 16:00 поїхали на виїзд із міста.

Зараз ви читаєте новину «У Крим прибули три російські винищувачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі