неділя, 31 травня 2020 02:04

Українського військового викрали на адмінкордоні з Кримом

Українського військового викрали на адмінкордоні з Кримом
На межі з Кримом викрали українського військового. Фото: Військова служба правопорядку в ЗСУ.

В районі півострова Чонгар біля анексованого Криму викрали українського військового, який ніс службу на спостережному посту.

Зникнення військового виявили ще о 5 ранку 30 травня, повідомляє Військова служба правопорядку у Збройних силах України.

"З моменту зникнення військовослужбовця відразу розпочалися пошукові заходи, однак вони не дали результатів. Військовослужбовець на телефонні дзвінки не відповідає, місцезнаходження його не відоме", — йдеться у повідомленні.

За попередніми висновками, військовослужбовця викрали під час несення служби, бо "неподалік спостережного посту були виявлені сліди боротьби з невідомими особами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали інформатора ФСБ та викрили його куратора

"Вживаються всі необхідні заходи щодо встановлення місця знаходження військовослужбовця. Матеріали щодо даної події оперативно передані до правоохоронних органів", — додали у службі правопорядку.

Чотири роки тому, 24 травня, в окупованому Криму було викрадено активіста, члена виконавчої ради Всесвітнього конгресу кримських татар Ервіна Ібрагімова. Місцеперебування зниклого наразі не встановлено.

Зараз ви читаєте новину «Українського військового викрали на адмінкордоні з Кримом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі