вівторок, 26 вересня 2017 14:27

У Росії заявили, що повернуть Крим

У Росії заявили, що повернуть Крим
Колишній держсекретар РФ Геннадій Бурбуліс впевнений, що Крим повернеться до України

Анексований Крим Росія буде змушена повернути Україні.

У цьому впевнений Геннадій Бурбуліс, екс-держсекретар Російської Федерації, передає Гордон.UA.

"Крим повернеться. Путін і його кремлівський режим, які ініціювали і вчинили ці заходи, супроводжуючи їх нібито правовими процедурами, сьогодні перебувають у дуже складному становищі. Радості великої від усього цього не було і немає. Радості кримського населення не було і немає. Положення ізгоя у світовому життєвому просторі, нескінченні випробування санкціями, що множаться і множаться, не можуть приносити задоволення. Навіть байдужій людині. Тобто це велика біда, травма", - сказав Бурбуліс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим знову "приєднали" до Росії на карті

Також пояснив, чому російське суспільство майже не відреагувало на анексію Криму. Геннадій Бурбуліс вважає, що "у еліти своя ступінь моральної глухоти. Там є відданість лідеру, якісь зобов'язання у своєму колі. Є побоювання випасти з обойми, нові ризики для себе знайти".

Тим часом кілька військових експертів висловили думку, що введення миротворчого контингенту ООН в Крим допоможе повернути півострів.

Зараз ви читаєте новину «У Росії заявили, що повернуть Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі