четвер, 11 серпня 2016 16:59

У Криму відбулась перестрілка між російськими військовими та ФСБ - розвідка

У Криму відбулась перестрілка між російськими військовими та ФСБ - розвідка
Фото: avdet.org

На півночі адміністративного кордону Криму сталося збройне зіткнення з використанням стрілецької зброї між військовослужбовцями ЗС РФ і прикордонною службою Федеральної служби безпеки РФ.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Валерій Кондратюк.

Голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко повідомив, що за останню добу з боку Армянська на материковій Україні зафіксовано 4 безпілотних літальних апарата РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні у Криму загинув російський військовий - ФСБ

Як повідомляли раніше, президент України Петро Порошенко доручив привести всі підрозділи силових структур поблизу адміністративного кордону Херсонської області та окупованої Автономної Республіки Крим в посилену бойову готовність.

Нагадаємо, у російському ФСБ говорять, що українські розвідники намагались влаштувати терористичний акт на території Криму.

Україна стверджує, що ніяких диверсантів в Криму не було. В Україні завели кримінальну справу про викрадення Євгенія Панова - людини, затриманої ФСБ за підозрою в підготовці терактів.

Зараз ви читаєте новину «У Криму відбулась перестрілка між російськими військовими та ФСБ - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі