вівторок, 12 травня 2020 09:23

У Криму не вистачає грошей для боротьби з наслідками коронавірусу

У Криму не вистачає грошей для боротьби з наслідками коронавірусу
В анексованому Криму не вистачає грошей на боротьбу з каслідками епідемії. Фото: reuters.com

Самопроголошений глава Криму Сергій Аксьонов звернеться до уряду РФ по додаткові кошти для розв'язання проблем, пов'язаних з епідемією Covid-19.

За словами представника окупантів, власного бюджету півострова не вистачить на наступну місячну виплату для підтримки підприємств, пише "Крим. Реалії".

Загальний обсяг заходів підтримки на окупованому півострові за квітень із республіканського бюджету склав 1,58 млрд рублів, при цьому весь резерв Криму – 2,7 млрд рублів, уточнив Аксьонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивця українського школяра отримав посаду в Криму

"У нас, будемо говорити так, ще трохи менше, ніж на місяць, якщо ми говоримо про продовження заходів, залишилося коштів. Тому я буду звертатися за підтримкою до федерального центру", – сказав він.

Президент Росії Володимир Путін доручив уряду РФ підготувати указ про забезпечення житлом громадян Росії, які проходили службу в українських правоохоронних органах в Криму та перебували на обліку як ті, хто потребує житлових приміщень, до 18 березня 2014 року, коли Росія анексувала Крим.

Зараз ви читаєте новину «У Криму не вистачає грошей для боротьби з наслідками коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі