середа, 14 червня 2017 15:49

У кримчан відбирають сільськогосподарські землі

У кримчан відбирають сільськогосподарські землі
У Криму націоналізують сільськогосподарські землі Фото: поради.pp.ua

У Криму відбирають сільськогосподарські землі, які використовують не за призначенням. Про це повідомляє блогер Ліза Богуцька.

"У мене в Криму є знайомий, який має на Тарханкуті кілька гектарів землі. Брав він її під сільськогосподарську діяльність. Але Тарханкут - золотий берег. Він усе життя мріяв продати землю якомусь російському олігархові під готель. Подумки сотні тисяч доларів рахував.

Радів приходу Раші, казав: "Ну, слава богу! Тепер хоч валюту нормальну отримуватимемо, а не ці фантики". Кілька днів тому виявилося, що навіть за 10 тисяч доларів ніхто не бере. А вчора ввечері йому подзвонили і повідомили, щоб посіяв там пшеницю або буряки. Інакше відберуть. Оскільки земля є, а сільгоспугідь немає. Тепер йому треба їхати на Тарханкут і садити на своїх 2 гектарах буряки, щоб землю не відібрали. Замість нормальної валюти, зрозумів, що Путін таки х..ло", - пише на своїй сторінці у соцмережі Богуцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримські реалії: на святкування дня РФ зганяють бюджетників

Росія за час анексії незаконно конфіскувала 4 575 державних і приватних об'єктів нерухомості в Криму. Про це йдеться у доповіді управління Верховного комісара ОНН з прав людини.

У звіті зазначають, що в Криму триває конфіскація державної та приватної української власності. Окупанти її називають націоналізацією, що почалася після "референдуму" в березні 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «У кримчан відбирають сільськогосподарські землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі