понеділок, 06 травня 2019 18:29

Топ-чиновник РФ "віджав" колишню дачу Януковича в окупованому Криму

Топ-чиновник РФ "віджав" колишню дачу Януковича в окупованому Криму
Російська окупантка вкрала шмат кримської землі. Фото: окупаційні ЗМІ

Російська окупантка, спікер Ради РФ Валентина Матвієнко будує власну дачу в заповіднику мис Айя.

На цьому місті до 2014 року будувалася дача президепта-втікача Віктора Януковича, пише екс-заступник голови адміністрації нині окупованого росіянами Нижньогірського району Петро Саврасов.

"Раніше територія була доступна для кожного жителя півострова, а тепер глухий бетонний паркан, вертолітний майданчик, величезний особняк і найстрашніше, більше немає кам'яного пляжу", - пише він.

Чиновник припустив, що будувати свою дачу Матвієнко вирішила в не зовсім законний спосіб.

"Будівництво такого масштабу йде на особливо охороняється природного території державного природного ландшафтного заказника регіонального значення "Мис Айя. Навіщо тоді закони з охорони природи в нашій країні? Від кого природу треба охороняти? Може це для ізоляції громадян від природи або що б громадяни не заважали представникам влади насолоджуватися природою", - говорить він.

Будівництво будинку для російської окупантки проходить поруч з дачею Януковича, яка після анексії перейшла до олігархів "пітерської групи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти приберуть скандальні підручники

4 травня в окупованому Севастополі пройшла репетиція військового параду до 9 травня.

Колону військової техніки очолювала бойова машина реактивної ствольної артилерії військових років, відома під неофіційною назвою "Катюша", на реактивних снарядах якої було написано "За Сталіна! Від Катюші!"

Зараз ви читаєте новину «Топ-чиновник РФ "віджав" колишню дачу Януковича в окупованому Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі