четвер, 13 вересня 2018 17:23

"Тиснуть на жалість" - нові подробиці катастрофи в Армянську

"Тиснуть на жалість" - нові подробиці катастрофи в Армянську
Росія використовує катастрофу в Армянську, аби шантажувати Україну. Фото: Громадське радіо

Катастрофу в Армянську Росія використовує, аби натиснути на жалість і змусити Україну подати воду до анексованого Криму.

Про це розповів екс-віце-прем'єр АР Крим Андрій Сенченко "Обозревателю".

"Армянський "Титан", скільки існує, скидає відходи виробництва до кислотовідстійників. Вони заповнені до краю. Тому розповідати про те, що заливши туди воду, можна вирішити проблему... Вона не народилася в цих кислотовідстійниках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни могли спеціально влаштувати екологічну катастрофу в Криму

Насправді, це техногенна аварія. Це порушення в технології. І стався викид, взагалі не пов'язаний із поданням або не поданням води до Криму", - розповів екс-чиновник. Тому що це схоже на розповіді про "розп'ятого хлопчика". І зараз нам розповідатимуть, що в Армянську вмирають діти, тому що Україна не подає воду", - сказав Сенченко.

Росія намагається використати екологічну катастрофу в Криму для повернення води на півострів. Однак Україна ніколи не відновить водопостачання на територію, де написано "Крим, Росія".

Зараз ви читаєте новину «"Тиснуть на жалість" - нові подробиці катастрофи в Армянську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі