четвер, 02 серпня 2018 10:42

Термінова самоевакуація: українці масово залишають Крим

Термінова самоевакуація: українці масово залишають Крим
Виїзд українців з території Криму Тишкевич назвав частиною російської демографічної політики

Кримчани масово тікають з півострова. 2018-го кількість людей, що залишили окупований Росією Крим, зросла вчетверо. Не всі з них перебираються на материкову частину України - деякі їдуть до країн ЄС.

Про це повідомляє "Крим.Реаліі". За офіційними даними, з Криму виїхали понад 33 тис. осіб.

Український аналітик, експерт Українського інституту майбутнього Ігар Тишкевич розповів, що за один рік із Криму виїхало на 74 тисячі осіб більше, ніж в'їхало.

"На сьогодні йде динаміка заміщення населення. За даними на 2017 рік, РФ замістила як мінімум 200 тис. жителів Криму. Це означає, що з Криму виїхало не менше 200 тис. українців. На їхнє місце приїхали росіяни", - розповів він.

За словами Тишкевича, до Криму заїхали агресивні соціальні групи росіян - військові та їхні родини.

Виїзд українців із території Криму Тишкевич назвав частиною російської демографічної політики.

За словами експерта, заселяють півострів такими соціальними групами, які в разі повернення Криму Україні готові до силового спротиву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали моторошні фото пересихаючої ріки в Криму

Блогер "КРЫМский бандеровец" опублікував нові приголомшливі фото на своїй сторінці у Twitter. На них показав, як російська влада обгородила Нікітський ботанічний сад у Ялті колючим дротом.

Зараз ви читаєте новину «Термінова самоевакуація: українці масово залишають Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі