середа, 01 листопада 2017 12:46

"Слово російського офіцера нічого не варте" - з військового санаторію виселили сім'ї з дітьми

"Слово російського офіцера нічого не варте" - з військового санаторію виселили сім'ї з дітьми
Герой "Кримської весни" розчарувався в Росії. Кадр з віідео: youtube

В окупованому Сімеїзі відібрали житло у сімей "російських патріотів", які 2014 року раділи приходу окупантів.

Більше десяти років тому чотири сім'ї з дітьми оселилися в прибудові на території порожнього санаторію Міноборони України. Вони отримали прописку, обжилися, доки не прийшли російські окупанти. Цього місяця комунальні служби відрізали їх від води і порадили "по-доброму" звільнити помешкання.

"Розмовляють лише за допомогою листів, - поскаржився глава сім'ї. - Куди нам тепер? Найприкріше, що стояв на блокпосту за Росію, а тепер вона викидає на вулицю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український артист зняв життєрадісне відео з окупованого Криму

За словами сімеїзця, ще у березні 2014 року на територію "звільненого" санаторію увійшов загін морської піхоти РФ. Командир загону, російський полковник, поклявся "російському патріотові", що місцевих ніхто не чіпатиме.

"Полковник дав мені своє слово офіцера, - заявив глава сім'ї. - Що ж, слово російського офіцера нічого не варте? Виходить, так".

Мами з дітьми очікують приходу судових приставів. Слідом за водою нова влада пообіцяла їм відключити світло і порадила "шукати нове житло".

Екс-президент України Віктор Янукович на останній прес-конференції у Росії заявив, що хоче, аби Крим знову став український.

Зараз ви читаєте новину «"Слово російського офіцера нічого не варте" - з військового санаторію виселили сім'ї з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі