вівторок, 12 вересня 2017 13:08

Український артист зняв життєрадісне відео з окупованого Криму

Український артист зняв життєрадісне відео з окупованого Криму
Артист Самвел Адамян опублікував годинний репортаж зі свого відпочинку в анексованому Росією Криму Фото: YouTube

Соліст Дніпровського театру опери та балету Самвел Адамян опублікував годинний репортаж зі свого відпочинку в анексованому Росією Криму.

Співак докладно розповів про те, яке на півострові море, поспілкувався з місцевими, коротко розповів, про що розмовляють люди в маршрутках, посмакував кухню, помилувався кримською природою і зафіксував дрібниці життєвого побуту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський гурт Uma2rman в Криму не виступатиме

Відео він опублікував на своєму YouTube-каналі.

"Хлоп'ята, тут все супер, люди все одно їдуть відпочивати" - наголосив він. За час своєї поїздки він побував в Алупці, Ялті та Сімеїзі.

Артисти Дніпровського оперного театру неодноразово опинялися в центрі сепаратистських скандалів. У січні у директора Олександра Шароварова виявили російський прапор. Після цього активісти змусили його написати заяву про відставку.

Відомий російський репер Василь Вакуленко (Баста) став персоною нон грата в Україні. Виконавець після анексії Криму виступав з концертами на півострові.

Зараз ви читаєте новину «Український артист зняв життєрадісне відео з окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі