вівторок, 05 червня 2018 12:54

Севастополь піднявся на протест проти окупантів

Севастополь піднявся на протест проти окупантів
Кримчани вийшли на мітинг проти окупаційної влади. Фото: Форпост

Жителі анексованого Росією Севастополя вийшли на мітинг проти окупаційного уряду.

Учасники акції заявили, що "влада" вилучає у містян видані Україною земельні ділянки. Про це повідомило агентство "Кримські новини".

Незаконний "уряд" Севастополя заявив, що близько 3800 ділянок у місті були видані нібито "з порушенням українського законодавства".

Представники малого і великого бізнесу зібралися на площі Нахімова.

"Генеральний директор заводу марочних вин "Інкерман" Сергій Лебедєв зазначив, що підприємство перебуває на межі банкрутства через конфлікти з "урядом" міста, який відмовляється продовжувати договір оренди обладнання і не дозволяє його викупити. За його словами, на підприємстві щотижня проводять перевірки", - повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Азовському морі ФСБ затримала судно з українцями

Крім того, учасники мітингу додали, що з 2016 року в анексованому Севастополі триває знесення нестаціонарних торгових об'єктів (НТО).

Активісти вимагають від "уряду" міста припинити знесення НТО, вилучення земельних ділянок у жителів і тиск на великий бізнес.

Проросійське видання ForPost Севастополь відзначає, що люди вийшли на мітинг через масове закриття торгових центрів та ринків у місті.

У Москві не бачать умов для повернення Україні анексованого Росією Криму. Про це заявив російський президент Володимир Путін.

Зараз ви читаєте новину «Севастополь піднявся на протест проти окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі