неділя, 15 листопада 2020 10:02

Самі винні: окупанти звинуватили кримчан у "крадіжці" води

Самі винні: окупанти звинуватили кримчан у "крадіжці" води
Окупанти звинуватили в нестачі води у Криму самих кримчан. Фото: ТАСС

Дефіцит води у Криму пояснюється тим, що її нібито "крадуть" самі кримчани.

Про це заявив віцепрем'єр Росії Марат Хуснуллін після відвідин тимчасово окупованого РФ півострова, передає Крим.Реалії.

"Ключова проблема втрат — це крадіжка. Цим теж треба займатися, за необхідності треба залучати правоохоронні органи. Потрібно взяти на контроль, звідки йде несанкціонований забір, де неправильні прилади обліку стоять, де сьогодні люди спеціально ламають або псують прилади обліку, поливають свої городи. У нас десь не вистачає води вдома, а хтось без лічильника воду ллє скільки завгодно", — заявив Хуснуллін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півострів нещастя - Росія придумала нові тортури кримській природі

Також він запевнив, що програма з обліку і контролю водних втрат у Криму, яка з'явиться до 1 грудня, начебто "дасть певні результати".

Хуснуллін додав, що прісної води кримчанам "може вистачити", якщо влада "ліквідує 50% втрат".

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив, що людям, які живуть на території тимчасово окупованого Росією Криму, вистачає води для їх потреб. Він назвав "війну за воду" звичайною маніпуляцією. І зауважив, що війною за воду усіх "лякають з 2014 року".

Зараз ви читаєте новину «Самі винні: окупанти звинуватили кримчан у "крадіжці" води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі