середа, 01 серпня 2018 07:21

Розповіли про стан Володимира Балуха

Розповіли про стан Володимира Балуха
Український активіст Володимир Балух не припиняє голодування і його стан залишається тяжким. Фото - ТСН

Український активіст Володимир Балух не припиняє голодування і його стан залишається тяжким. Він 136-день без їжі.

"Його стан не покращився. Він продовжує бути тяжким. Він, як сам каже, "перебуває в колії", в яку зайшов спочатку", – про повідомив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз, передає Радіо Свобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Син мене не зрозуміє" - мати Володимира Балуха зробила несподівану заяву

5 липня підконтрольний Росії Роздольненський районний суд засудив українського активіста Балуха до 5 років колонії загального режиму і штрафу 10 тисяч рублів (близько 4 тис. гривень) за сукупністю двох кримінальних справ. У своєму останньому слові Балух акцентував увагу на політичному мотиві кримінальної справи.

Активіст продовжує безстрокове голодування, яке він оголосив 19 березня 2018 року.

ФСБ Росії затримала Володимира Балуха 8 грудня 2016 року. Співробітники ФСБ стверджували, що знайшли на горищі будинку, де живе Володимир Балух, 90 патронів і кілька тротилових шашок. Суд у Криму визнав Балуха винним у зберіганні боєприпасів і засудив його до 3 років та 5 місяців позбавлення волі в колонії-поселенні, а також штрафу в розмірі 10 тисяч рублів (близько 4600 гривень).

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про стан Володимира Балуха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі