вівторок, 12 березня 2019 15:16

Росіянка привселюдно пошкодувала за "Крим - наш"

Росіянка привселюдно пошкодувала за "Крим - наш"
З початку розмови росіянка наголосила, що не всі громадяни РФ ненавидять Україну Фото: styler.rbc.ua

Росіянка публічно вибачилася за слова "Крим - наш" і попросила не застосовувати до неї санкції за незаконне відвідування окупованого РФ українського півострова в 2015 році.

В ефірі авторської передачі "Вата-шоу" на телеканалі "Прямий" блогер Андрій "Полтава" Карпов пояснив жінці, що тепер вона не зможе відвідувати країни Євросоюзу. За 4,5 хвилини їх спілкування відношення росіянки в питанні АРК різко змінилося. Ролик опубліковано на Facebook-сторінці проекту.

З початку розмови росіянка наголосила, що не всі громадяни РФ ненавидять Україну. У той же час Крим жінка назвала "спільним".

"Мене цікавить те, що Україна вважає, що росіяни - це сволочі та скоти, і все. Я проти цього, тому що не кожна російська людина ненавидить Україну. Особисто перед вами сидить приклад. Якщо що, я за Україну морду наб'ю. Тому що в сфері, де працюю, я не дозволяю говорити, що Україна - це погано, що вона робить щось не так. Я люблю Україну. Я була в Києві, і я пишаюсь Києвом", - сказала росіянка.

Після цього Карпов подякував жінці за добрі слова і задав питання, чий Крим?

"Як кажуть, "Крим - наш", - відповіла росіянка, і через деякий час додала - Крим наш в тому сенсі, що він наш спільний. Він надбання всього світу. Я була в Криму один раз, в Ялті".

Тоді Андрій "Полтава" нагадав їй про репресії в тимчасово окупованому півострові.

"Скажіть, а вас катували в Криму? ФСБ била струмом? Чи може в коліно стріляла? Ні? Дивно, а ось чому-то українців, кримських татар там катували, били журналістів", - сказав телеведучий.

"Я в жодному разі не хочу образити когось. Мене не били, бо я не лізу у всякі політичні моменти. Я людина культурна, я музикант. Я граю на скрипці. Я з'їздила і виступила там на конкурсі. Отримала перше місце".

Карпов уточнив, що це було в 2015 році. Він зазначив: "Ви знаєте, що завдяки моїй програмі "Вата-шоу", яка виходить на "Прямому" каналі, ми додамо вас як людину, яка відвідувала незаконно Крим, і більше нікуди ви не поїдете за кордон виступати".

Жінка ошаленіла: "Навіщо ви це робите?"

"Тому що ви відвідували окупований Крим незаконно. Не через територію України, я так розумію. А Крим - це Україна, я вам нагадую. І потрібно брати дозвіл у українців, щоб відвідувати і там виступати. Ось так працює ця версія, що Крим - спільний. Насправді ні. Він український".

Росіянка в прямому сенсі слова почала благати не застосовувати до неї санкції: "Будь ласка, не треба мене не випускати, я дуже хочу їздити і виступати на конкурсах. Будь ласка, вибачте мене. Я більше не поїду".

Потім вона заплакала і відключилася з чату.

"Ось вони санкції, ось так вони і працюють", - зазначив блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крим повернеться, коли Україна перестане бути схожою на уламок Російської імперії" - архієпископ Ігор Ісіченко

В коментарях до ролика користувачі мережі захоплюються ефіром: "Це шедевр!", "Я так сміялася! Андрій, ви молодець!", "Красунчик! Андрій, це вищий пілотаж!", "Це шедеврально!"

Росії необхідністю доводити до населення міф про вільні республіки, які нібито гнобить Україна.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив про те, що до "виборів" на території ДНР і ЛНР відносяться "з розумінням". Це порожні слова, каже блогер і творець "Вата шоу" Андрій Полтава, пише Апостроф.

"Їм же потрібно щось говорити. Кремль це все організував, курує ситуацію, ясна річ, що вони це "розуміють" раз самі ж це організували. Вони це все транслюють, перш за все, для громадян своєї країни, підтримуючи міф про те, що там "вільні республіки", які пригнічують прокляті "укри", - вважає він.

Зараз ви читаєте новину «Росіянка привселюдно пошкодувала за "Крим - наш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі