середа, 27 березня 2019 10:47

Російська ФСБ перетрусила будинки десятків кримських татар

Російська ФСБ перетрусила будинки десятків кримських татар
ФСБ РФ вдирається до будинків кримських татар. Фото: nv.ua

Будинки десятків татар обшукали в окупованому Криму. Найбільше в селах Строгонівка і Кам'янка Сімферопольського району, а також в селі Володимирівка Білогірського району. Про це повідомляє громадське об'єднання "Кримська солідарність" в Facebook.

Окупанти побували в будинках кримських татар - Рустема Шейхалієва, Сеітвелі Сеітабдієва, Ремзі Бекірова, Руслана Сулейманова, Османа Аріфмеметова, Едема Ячикова, Азіза і Акіма Бекірова, Сейрана Муртаза, Бекіра Адилова Каменка, Рустема Шейхалієва, Сервера Газиєва, Умера і Зареми Шабанових, Ерфана Османова, Абдульазіз Умерова, Меджита Абдурахманова, Тофіка Абдулгазієва, Джеміля Гафарова, Рустема і Ельзари Яячикових, Аліма і Фархада Керімових, Різи Іззетова, Мустафи Абдуллаєва, Яшара Муедінова, Владлена Абдулкадирова, Фархада Базарова, Ізета і Гузли Абдуллаєвих.

У прес-службі ФСБ РФ заявили журналісту Антону Наумлюку, що обшуки проводяться в рамках порушених кримінальних справ за місцями проживання нібито прихильників забороненої в Росії міжнародної терористичної організації "Хізб ут-Тахрір аль-Ісламі".https://gazeta.ua/articles/krym/_advokat-rozpoviv-koli-polonenih-moryakiv-mozhut-obminyati/893498

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат розповів, коли полонених моряків можуть обміняти

Як повідомили адвокати Маммет Мамбетов, Едем Семедляєв і Еміль Курбедінов, які прибули на місця обшуків, їх не пускають до підзахисних.

Російський ермітаж у Казані виставив коштовності, які окупанти вивезли з окупованого Криму. Після анексії Росія взяла під свою юрисдикцію всі об'єкти культурного та історичного значення півострова.

Зараз ви читаєте новину «Російська ФСБ перетрусила будинки десятків кримських татар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі