четвер, 26 вересня 2019 03:20

РФ перекинула на навчання в Крим винищувальний полк ВМФ

РФ перекинула на навчання в Крим винищувальний полк ВМФ
Росія кинула в Крим винищувальний полк ВМФ. Фото: Кореспондент

Російські окупанти в рамках проведення спеціалізованих навчань перекинули в анексований Крим винищувачі МіГ-29К і особовий склад окремого корабельного винищувального авіаційного полку Північного флоту Росії.

Пілотів корабельного авіаполку готуватимуть до зльоту і посадки на авіаносець на спеціальному тренажерному комплексі "Нитка". Вся підготовка займе близько місяця, повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністерство оборони РФ.

"Найближчим часом екіпажам належить здати заліки з теоретичної підготовки та приступити безпосередньо до виконання польотів з тренувального комплексу", - сказано в повідомленні міноборони РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія - вбивця українців і загроза всьому світу: про що говорив Зеленський в ООН

Росія тримає на території Криму величезне озброєне угрупування окупаційних військ - 81 літак і вертоліт, Чорноморський флот, озброєний в тому числі крилатими ракетами "Калібр-НК", п'ять дивізіонів С-400 і десятки тисяч солдатів. Частина, що залишилася від СРСР і України військова інфраструктура значно оновлена ​​і укріплена.

Зараз ви читаєте новину «РФ перекинула на навчання в Крим винищувальний полк ВМФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі