субота, 04 січня 2020 15:04

Потяги з Росії до Криму ходять напівпорожніми і не окуплюються

Потяги з Росії до Криму ходять напівпорожніми і не окуплюються
Потяги з Росії до Криму збиткові. Фото: Chesk.ua

Потяги із Росії до окупованого Криму через Керченський міст ходять напів порожніми.

Водночас навіть російські експерти впевнені, що кількість пасажирів не збільшиться , як мінімум до початку туристичного сезону. Про це повідомляють "Новини Криму".

Співробітник підконтрольних російській владі "Кримських залізниць" розповів, що завантаження "під зав'язку" перших рейсів було пов'язане з бажанням долучитися до події і це була передсвяткова подорож. Також він наголосив, що до початку туристичного сезону окупності від залізничних маршрутів не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна вперше стягнула штраф за політ над Кримом

Вартість поїздки до Криму поїздом досить дорога. Так наразі ціна квитка з Москви до Сімферополя на 21 січня 2020 року в купе обійдеться в 3661 рубль (близько 1400 грн), "люкс" – 11873 (близько 4500 грн). При цьому літаком в той же день можна долетіти за 2852 рублі (близько 1090 грн).

23 грудня окупанти відкрили запуск перших потягів по Кримському мосту.

Перший поїзд із Санкт-Петербурга до Севастополя по Кримському мосту відправився 23 грудня, час в дорозі складає 43,5 години, а 24 грудня вирушив перший поїзд з Москви до Сімферополя, час у дорозі якого займає 33 години.

Зараз ви читаєте новину «Потяги з Росії до Криму ходять напівпорожніми і не окуплюються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі