середа, 30 серпня 2017 11:35

Показали кількість російської зброї у Криму

Росія зосередила у Криму небачену кількість зброї. У мережі показали інфорграфіку різних її видів та кількості військових на окупованому півострові.

Відповідний пост у Facebook опублікувала Іванна Климпуш-Цинцадзе, віце-прем'єр з питань євроінтеграції.

"Окупувавши Крим, Росія заповнила його такою кількістю зброї, яку має далеко не кожна європейська країна. Міфічний герой Мідас перетворював усе, до чого торкався, на золото. А усі території, до яких дотягаються руки РФ, перетворюються на великі концентраційні табори, де найбільшою цінністю є російська зброя, яку тримають безправні і злиденні люди", - написала Климпуш-Цинцадзе.

Автор: facebook.com
  Інфорграфіка мілітаризації Криму
Інфорграфіка мілітаризації Криму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Другий за місяць" - корабель, який возив сировину до окупованого Криму, розламався навпіл

Також посадовець зазначила, що вся Росія та її армія -радянський спадок із минулого. РФ тільки виглядає сильною завдяки зухвалості та нерішучості вільного світу.

У російському Дагестані знищили офіцерів кримської "Альфи", які зрадили Україну - Олександра Байбутлова і Дениса Ракицького. У березні 2014-го вони відмовилися виконувати накази командування, перейшли на бік ворога. Для перевірки лояльності і відданості окупантам, їхній підрозділ почали постійно спрямовувати для участі в каральних операціях у Чечню і Дагестан. Під час чергової каральної експедиції повстанці Дагестану зуміли атакувати і знищити зрадників України.

Зараз ви читаєте новину «Показали кількість російської зброї у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі