середа, 07 серпня 2024 16:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Партизани зафіксували перекидання ППО росіян ближче до Керченського мосту

Партизани зафіксували перекидання ППО росіян ближче до Керченського мосту
У Криму виявили перевезення двох систем ППО Бук-М2 та С-400 для подальшого ешелонування біля Кримського мосту. Фото: АТЕШ

Агент підпільного руху "АТЕШ" у Криму виявив перевезення двох систем ППО Бук-М2 та С-400 для подальшого ешелонування біля Кримського мосту на Таманському півострові.

Колону супроводжували військові машини, у тому числі два УРАЛи з особовим складом. Про це "АТЕШ" повідомили у Telegram.

Партизани наголошують, що оборонна система РФ стикається з серйозними проблемами, пов'язаними із незахищеністю окремих ділянок, таких як Курська область.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В тимчасово окупованому Криму горять склади боєприпасів: загарбники зупинили рух поїздів

Тому росіяни в терміновому порядку змушені вживати заходів щодо зняття озброєнь з різних ділянок фронту та перекидати військові системи для закриття вразливих місць в обороноздатності.

"Мабуть, ЗС Росії очікують удари по мосту в найближчі місяці і не хочуть залишати системи ППО в Криму, після руйнування мосту", - йдеться у повідомленні.

Повернути анексований Крим військовим шляхом легше, ніж окуповані території Донецької та Луганської областей.

Відвоювати півострів можна, зруйнувавши комунікації з російського боку та здійснюючи тиск з боку материкової України. Про це заявив начальник ГУР Кирило Буданов, передає Forbes.

За його словами, державам, які хотіли захопити Крим, завжди це вдавалося, бо "не втримували перешийки, і все одразу руйнувалося".

Зараз ви читаєте новину «Партизани зафіксували перекидання ППО росіян ближче до Керченського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі