пʼятниця, 16 лютого 2024 12:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Партизани розвідали маршрут перекидання РФ важких гармат "Гіацинт-Б"
4

Партизани кримського руху "АТЕШ" розвідали маршрут перекидання росіянами важких гармат "Гіацинт-Б" в Євпаторії у тимчасово окупованому Криму.

Агенти підпілля змогли зафіксувати маршрут перекидання чотирьох 152-мм буксируваних гармат. Фото опублікували на сторінці руху в Telegram 16 лютого.

"Перекидання було здійснено в бік виїзду з міста в напрямку Сімферополя. Вивчення маршрутів системного перекидання різного типу техніки може допомогти Силам оборони України у плануванні точкових ударів по скупченню окупантів та їхньої техніки", - сказано в повідомленні.

"АТЕШ" дізнався маршрут перекидання важких гармат " Гіацинт-Б»
Фото: t.me/atesh_ua
"АТЕШ" дізнався маршрут перекидання важких гармат " Гіацинт-Б»
"АТЕШ" дізнався маршрут перекидання важких гармат " Гіацинт-Б»
"АТЕШ" дізнався маршрут перекидання важких гармат " Гіацинт-Б»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партизани показали нафтобазу окупантів у Севастополі

Примітно, що 4 лютого ЗСУ заявляли про ліквідацію однієї з таких гармат. Швидше за все їх везуть на заміну через системну та ефективну роботу контрартилерійських розрахунків СОУ.

"Наше завдання допомогти окупантам не довезти їх до заданої точки прибуття. Нам потрібна будь-яка інформація про пересування і місця дислокації як і техніки окупантів так і їхнього особового складу", - написали в "АТЕШ".

Партизани кримського руху "АТЕШ" зафіксували та розвідали склади боєприпасів Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Криму. За інформацією координаторів підпілля від 9 лютого, відповідну територію окупанти добре охороняють. По периметру ходять патрулі та встановлені вежі з вартовими.

Зараз ви читаєте новину «Партизани розвідали маршрут перекидання РФ важких гармат "Гіацинт-Б"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі