понеділок, 30 серпня 2021 22:16

Окупанти заявили про "сміттєвий колапс" у Криму

Окупанти заявили про "сміттєвий колапс" у Криму
Ситуація з прибиранням — катастрофічна для більшості міст. Фото: KRYMR

У деяких містах окупованого українського півострова Крим катастрофічна ситуація з прибиранням вулиць і вивезенням сміття.

Багато міст і селищ повідомляють про переповнені контейнерні майданчики. Про це заявив "глава" окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов.

"На даний момент ситуація з прибиранням - катастрофічна для більшості міст. Це стосується і своєчасного звільнення від сміття контейнерних майданчиків, їх раціонального розташування і багатьох інших важливих питань", - сказав Аксьонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ангідрид у повітрі, звалища замість пляжів і лайно в морі - на що росіяни перетворили Крим

За словами підконтрольного окупантам "глави", в містах баки займають і проїзну частину, на вулицях багато сухих гілок і будівельного сміття, яке місцева влада не вивозить.

Аксьонов звільнив керівника підприємства "Кримекоресурси", яке займається вивезенням твердих комунальних відходів, і призначив нового.

Жителі окупованого Криму невдоволені активним заселенням півострова росіянами. Води не вистачає, а через приїжджих зростають ціни на продукти.

Росіяни активно скуповують нерухомість, а тому ціни на житло також збільшилися на 5-10%.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти заявили про "сміттєвий колапс" у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі