середа, 03 травня 2017 15:43

Окупанти знайшли винних у провалі курортного сезону

Окупанти скаржаться, що провал курортного сезону в українському Криму стався через холодну погоду та спокусливі пропозиції для туристів у Туреччині.

Більшість російських туристів вирушили на травневі свята у Туреччину і на Кіпр через знижки, пише російська газета "Коммерсантъ".

Представниця російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна вказує, що попит на внутрішні тури цього року знизився на 15-20% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримський рієлтор: "Якість покупців погіршилася"

Гендиректор туроператора "Дельфин" Сергій Ромашкін диференціює внутрішні напрямки. За його словами, найпомітніше падіння продажів у період травневих свят показав Крим, куди вирушили на 38% менше туристів, ніж торік.

 

Найменше падіння в 15% показало Сочі, додає він.

Директор з продажу туроператора "Интурист" Сергій Толчин, зокрема пояснює відмову росіян їхати в окупований Крим поганою погодою.

"Наприклад, в Криму весна цього сезону почалася дуже пізно, торік із подібною ситуацією ми зіткнулися у вересні, коли похолодання негативно позначилося на попиті в період оксамитового сезону", - сказав він.

У Криму відкрився туристичний сезон: на веб-камерах порожні набережні.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти знайшли винних у провалі курортного сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі