середа, 22 серпня 2018 08:16

"Один суцільний смітник" - кримчани про наслідки "русского мира"

В анексованому Росією Криму місцеві жителі масово скаржаться на ту розруху, яка наступила на півострові після окупації. На одному з кримських форумів користувачі обговорили, як у гірший бік змінилася Ялта, пише блогер КРЫМский бандеровец у Twitter.

"Крим. Немає межі досконалості "русского мира", в який продовжує занурюватися окупована Ялта, приводячи в жах тих, хто пам'ятає місто зовсім іншим", - написав він.

Також до повідомлення він прикріпив скріншот із коментарями місцевих мешканців. Багато з них визнали той факт, що місто вже не таке, як було раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свино-руси" - показали, що виробляють окупанти в Криму

"Що сталося з Ялтою за два роки - це тихий жах. Одним словом, на мій погляд, помийна яма", "Це точно, бруд всюди", "Те, що місто засрали - це факт. Один суцільний смітник", "Одні серуни всюди", "Ялта вже не та... на жаль", "Путінщина влізла - тому і срач", - відзначили в коментарях.

Автор: twitter.com/CrimeaUA1
  У Криму жахнулися наслідками "русского міра"
У Криму жахнулися наслідками "русского міра"

Українців шокували й насмішили російські туристи в Криму, які на вулицю виходять у спідній білизні та без неї.

Зараз ви читаєте новину «"Один суцільний смітник" - кримчани про наслідки "русского мира"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі