пʼятниця, 10 серпня 2018 14:17

Назвали перевізників, які перебувають під ковпаком у ФСБ

Назвали перевізників, які перебувають під ковпаком у ФСБ
Постпред пропонує обладнати зупинки транспорту на пунктах пропуску в Криму

Нелегальні перевізники, які займаються перевезенням пасажирів через КПВВ окупованого Росією Криму, співпрацюють із ФСБ.

Таку заяву в ефірі Радіо НВ зробив постійний представник президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабін. Він наполягає на припиненні таких перевезень.

"Це нелегальні прямі сполучення через КПВВ, які видають себе за непасажирські перевезення. Набивають мікроавтобус псевдодрузями-родичами-знайомими. Тут проблема в тому, що ця мафія підконтрольна росіянам", - пояснив Бабін.

Постпред пропонує обладнати зупинки транспорту на пунктах пропуску в Криму, звідки до найближчих обласних і районних центрів їздитимуть легальні автобуси.

"Якщо ви сідаєте до нелегальної маршрутки в Києві, Львові, Одесі, щоб поїхати відпочивати до Криму, - ви зайшли до камери допитів ФСБ. Тих пасажирів, які цікаві тій стороні, водії самі здають ФСБшникам", - підсумував Бабін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріляли автобус із дітьми: десятки вбитих і поранених

Сьогодні в окупованому Криму немає такого негативного ставлення до української символіки, як це було під час та одразу після анексії півострова. Порівняно з 2014-2015 роками значно знизилася напруженість щодо новин про Україну.

Зараз ви читаєте новину «Назвали перевізників, які перебувають під ковпаком у ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі