четвер, 03 травня 2018 16:38

"Мстяться Балуху за свій страх" - журналіст Віталій Портніков розповів про справу активіста

"Мстяться Балуху за свій страх" - журналіст Віталій Портніков розповів про справу активіста
Володимира Балуза запроторили в СІЗО та засудили, бо окупанти бояться постати перед міжнародним судом за анексію Криму. Фото: "Крим.Реалії"

Російські окупанти утримують в СІЗО кримського активіста Володимира Балуха, аби помститися йому за свій страх постати перед міжнародним судом за анексію Криму.

Таку думку висловив у блозі "Радіо Свобода" журналіст Віталій Портніков.

"Офіційний представник американського держдепартаменту Хізер Нойєрт зажадала від російських окупаційних властей у Криму звільнення Володимира Балуха. Адже сторонньому спостерігачеві абсолютно неможливо зрозуміти навіть не за що судили Балуха, а навіщо його вирішили судити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримськотатарського бізнесмена Веліляєва доставили до московської в'язниці

Балух вивішував над власним будинком прапор України. Прапор, який ніким у Росії не заборонений. Прапор, який майорить над українськими дипломатичними представництвами в десятках країн світу - в тому числі, на жаль, і в самій Росії. Прапор над будинком у Криму - нагадування про те, що нещодавно півострів був українським. І буде - за всіма канонами міжнародного права. Окупанти будуть вигнані, колабораціоністи - покарані. І вони прекрасно це розуміють. І бояться. Окупанти і колабораціоністи мстяться Балуху за свій страх", - вважає журналіст.

Зараз ви читаєте новину «"Мстяться Балуху за свій страх" - журналіст Віталій Портніков розповів про справу активіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі