четвер, 29 березня 2018 11:08

"Крим повернувся у 1990-ті" - журналіст

"Крим повернувся у 1990-ті" - журналіст
Окупаційна адміністрація на чолі з Аксьоновим повертає Крим у "лихі 1990-ті", переконаний журналіст Павло Казарін. Фото презентаційне

Нова "влада" на чолі з Сергієм Аксьоновим встановила правила, які відкинули Крим у 1990-ті роки минулого століття.

Так вважає журналіст Павло Казарін, передають "Крым. Реалии".

"Анексія стала для Криму машиною часу. Тільки вона відправила його не в майбутнє, а в минуле. Причому не в радянське минуле, а в зовсім недавнє. Крим став заповідником Януковича. Ті, хто керував півостровом при Вікторові Федоровичу, нікуди не поділися. Ті, хто дерибанив землі і бюджети, тепер свердлять дірки під російські ордени. А на додачу почали спливати хлопці з 1990-х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США визнали Путіна відповідальним за Крим, Донбас і Скрипаля

Ті, хто пережив бандитські розбірки і генерала Москаля, раптово отримали друге дихання. Тільки вони тепер нічим не ризикують: в Росії не критикують владу - перед нею можна тільки загравати", - сказав Казарін.

На окупаційну владу Росії в питанні повернення Криму має більше тиснути українське суспільство, а не сподіватися тільки на керівництво країни та громадські організації. Таку думку висловив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз.

Зараз ви читаєте новину «"Крим повернувся у 1990-ті" - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі