понеділок, 18 червня 2018 14:51

Кремль натякнув на анексію Харкова та Одеси

Кремль натякнув на анексію Харкова та Одеси
Російські ЗМІ продовжують лякати українців наступом кремлівської орди. Фото dw.com

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов натякнув на готовність Росії за аналогією з півостровом Крим анексувати українські міста Одесу і Харків. Під час ефіру поставив кілька провокаційних запитань депутату Державної думи РФ Костянтину Затуліну, на які отримав чіткі відповіді.

"Якою мовою спілкуються на Донбасі?" - запитав Соловйов.

"На Донбасі, звичайно, спілкуються тією ж мовою, якою, як знає Трамп, спілкуються в Криму, тобто російською", - сказав Затулін.

"Я до цього і веду. А в Харкові якою мові говорять? А в Одесі?" - продовжив ведучий "Недільного вечора з Володимиром Соловйовим".

"Не знаю, не знаю... Так що ви дивіться! Ваш друг Трамп вам сказав, чий Крим, і натякнув на багато іншого. Я ж вірно розумію натяки?" - звернувся Соловйов до Затуліна.

"Принаймні всі так і зрозуміли", - відповів депутат, підкресливши, що глава МЗС України Павло Клімкін некоректно розшифрував скандальну заяву президента США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Новоросія повернеться у будь-який момент" - генерал попередив про небезпеку.

Дніпро , Харків, Запоріжжя і Одеса - це чотири найбільш проблемних регіони по кількості правопорушень. Зараз в Україні найменший рівень злочинності – у Донецькій і Луганській областях, зауважив Сергій Князєв.

Зараз ви читаєте новину «Кремль натякнув на анексію Харкова та Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі