вівторок, 27 червня 2017 12:59

Кілограм риби за 500 грн: окупанти провели фестиваль барабульки

Кілограм риби за 500 грн: окупанти провели фестиваль барабульки
На фестивалі барабульки, 1 кг риби коштував 500 грн.

У Феодосії вчетверте влаштували фестиваль чорноморської барабульки. Раніше його проводили на Феодосійській затоці, цього року - перенесли на привокзальну площу.

За словами організаторів, перенесли, бо на площі більше місця, повідомляє "Крим. Реалії".

Кухарі приготували для гостей рибу під різними соусами, а зі сцени людей розважали музиканти й танцювальні колективи. Хедлайнером вечора стала російська група "7Б". Їй заборонений в'їзд в Україну через попередні виступи на анексованому Росією півострові.

"Грошей немає, але ви тримайтеся": пройшов майже рік, відколи російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв дав таку пораду жителям Феодосії. Жителі міста намагаються їй слідувати. І навіть влаштовують фестивалі на честь чорноморської барабульки. На святі кілограм цієї риби коштував близько п'ятисот гривень ", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна повернеться обов'язково" - кримчани зрозуміли, що втратили

"Найближчим часом тимчасово анексований Крим знову стане вільний", - сказав президент Порошенко з нагоди Дня кримськотатарського прапора, який відзначають 26 червня.

Зараз ви читаєте новину «Кілограм риби за 500 грн: окупанти провели фестиваль барабульки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі