четвер, 06 грудня 2018 10:11

Гіпс на руках: розповіли про стан поранених полонених моряків

Гіпс на руках: розповіли про стан поранених полонених моряків
Матрос Андрій Артеменко дістав поранення білків очей - фото Інформатор

Захоплені та поранені матроси і співробітник СБУ зараз знаходяться у госпіталі СІЗО "Матроська тиша".

У них осколкові поранення рук і ніг, а в одного пошкоджені білки очей. Поранення отримали, коли на них напали російські військові у Керченській протоці.

Їм роблять перев'язки, ставлять крапельниці та видали зимовий одяг, пише член Громадської спостережної комісії Москви з контролю за дотриманням прав громадян у місцях позбавлення волі Павло Пятницький у Facebook.

"Одразу після надходження всі 3 були оглянуті терапевтом, хірургом, невропатологом та інфекціоністом. Їм зробили ЕКГ, УЗД, взяті аналізи, а Артеменка 3 грудня додатково оглянув офтальмолог. Стан усіх 3 пацієнтів головлікар лікарні оцінює як стабільний і задовільний" - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командувач ВМС України пропонує себе в обмін на полонених Росією моряків

Матроси Андрій Ейдер і Андрій Артеменко знаходяться в палатах із сусідами. Співробітника СБУ Василя Сороку тримають окремо.

Українським морякам, захопленим у полон у результаті нападу на них російськими військомими, не надходять листи від рідних.

Адміністрація СІЗО "Матроська тиша", де наразі знаходяться поранені матроси Андрій Ейдер, Андрій Артеменко та співробітник СБУ Василь Сорока, не називає точної причини відмови.

Зараз ви читаєте новину «Гіпс на руках: розповіли про стан поранених полонених моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі