середа, 05 лютого 2020 00:59

Держсекретар США Помпео заявив, що Україна не зможе повернути Крим - ЗМІ

Держсекретар США Помпео заявив, що Україна не зможе повернути Крим - ЗМІ
Помпео різко висловився про Крим. Фото: Кореспондент

Держсекретар США Майк Помпео під час офіційного візиту до Києва під час однієї із зустрічей заявив, що Україна вже не зможе повернути анексований Крим, оскільки у Росії неможливо щось забрати.

"Крим втрачений. Світові гравці це розуміють. Україна віддала Крим, а Росія не з тих, у кого щось можна забрати", - передав один з учасників зустрічі репліку Помпео по Криму, повідомляє НВ.

В рамках візиту політик відверто відповів на прохання кримської активістки Еміни Джапарової, яка попросила надати допомогу в організації конференції по кримському питанню у Вашингтоні. Також активістка попросила Білий Дім тримати Крим у полі зору зовнішньої політики США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Боялись нового ультиматуму від Трампа" - експерт про візит Держсекретарі США у Київ

Нагадаємо, Помпео відвідав Україну з офіційним візитом. Під час прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським, держсекретар США заявив, що американська влада розуміє важливість української держави. Україна важлива, оскільки в Східній Європі є бастіоном між свободою і тоталітаризмом.

Зараз ви читаєте новину «Держсекретар США Помпео заявив, що Україна не зможе повернути Крим - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі