четвер, 26 жовтня 2017 19:18

Через Кримський міст керчанин демонстративно спалив свій будинок

Через Кримський міст керчанин демонстративно спалив свій будинок
Дачний кооператив заважав будівництву "стратегічної" траси. Фото: Керч ФМ

Керчанин спалив будинок, якого окупанти конфіскували для прокладання траси до недобудованого мосту через Керченську затоку.

Земля дачного кооперативу заважала будівництву нової траси Севастополь-Керч — так званої "Тавріди". Окупанти обіцяли за неї солідну компенсацію. Щоправда, за самі будинки розрахунків не планувалося. Так і не дочекавшись грошей, дачник підпалив будинок.

Вогонь від прощального феєрверку бачили від самої Керчі, повідомили місцеві ЗМІ.

Вартість "федеральної траси", яка має з`єднати Керченський міст із Сімферополем і Севастополем, постійно зростала і досягла 166 млрд руб.

"Можна подумати, федеральна траса, - написали з цього приводу в коментарях місцеві жителі, - Нью-Васюки чергові для розпилу бабла."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для охорони мосту, що скоро розвалиться, Росгвардії дали новітній флот

Раніше в Керчі окупанти розселили у необлаштовані квартири 80 сімей, будинки яких заважали прокласти під`ізні шляхи до Кримского мосту.

Департамент із майнових і земельних відносин Севастополя звернувся до суду з позовами про вилучення близько 3,8 тис. земельних ділянок. На думку влади Севастополя, всі ці ділянки власники отримали незаконно й повинні повернути місту.

Зараз ви читаєте новину «Через Кримський міст керчанин демонстративно спалив свій будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі