середа, 25 жовтня 2017 19:41

Для охорони мосту, що скоро розвалиться, Росгвардії дали новітній флот

Для охорони мосту, що скоро розвалиться, Росгвардії дали новітній флот

Для охорони недобудованої Керченської переправи окупанти створили Південний військовий округ і озброїли до зубів особисту армію президента РФ.

Для забезпечення безпеки мостового переходу через Керченську протоку у новоствореному Південному окрузі належить сформувати новий підрозділ — морську бригаду. Про це повідомили окупантські ЗМІ з посиланням на заяву командира Росгвардіі Віктора Золотова.

Перед цим Росгвардія оголосила про закупівлю техніки більш ніж на 4 млрд руб. — чотирьох протидиверсійних катерів "Грачонок". Їх використають для охорони "будівництва століття" з моря. У зв'язку з цим експерти припустили, що на охорону одного моста кинуть чи не всю російську армію.

"У мосту скоро свій ешелон оборони з'явиться, ПРО і угруповання супутників, - іронічно прокоментували закупівлі в коментарях, - вартість Су-30СМ для ВПС Росії $ 50 млн, тобто приблизно 3 млд рублів. Виходить, три корита з кулеметами коштують як багатоцільовий винищувач. Якось крутовато."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дві платформи вже провалилися" - Керченський міст може впасти цієї зими

Раніше повідомлялося, що для охорони "будівництва століття" використовують гідроакустичні системи, щоб пеленгувати порушників у морі і повітрі.

Окупований Крим відвідав "найчесніший у світі журналіст" Грем Філіпс — щоб випробувати на міць Кримський міст.

Зараз ви читаєте новину «Для охорони мосту, що скоро розвалиться, Росгвардії дали новітній флот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі