середа, 11 липня 2018 14:14

"Брязкають зброєю" - кримські окупанти підготували "Бастіони" до удару по Чорному морю

"Брязкають зброєю" - кримські окупанти підготували "Бастіони" до удару по Чорному морю
В Криму Росія знову брязкає зброєю. Фото: Военное обозрение

В анексованому Криму армія окупанта відпрацьовує вихід на позиції ракетних комплексів "Бал" і "Бастіон".

Згодом проведуть електронні пуски по морських цілях. Про це повідомила прес-служба Чорноморського флоту.

"Розрахунки бойової техніки відпрацьовують висунення в призначені райони, розгортання та підготовку зброї до застосування у відповідність з чинними тимчасовими нормативами. Планується, що під час навчальних заходів розрахунки ракетних комплексів виконають умовні (електронні) пуски ракет", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у тренуваннях беруть участь дивізіони берегових ракетних комплексів "Бастіон" і "Бал", мобільні берегові комплекси розвідки морської та повітряної обстановки й екіпажі літаків СУ-30СМ морської авіації та ППО Чорноморського флоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали ядерну базу, яку окупанти відновлюють у Криму

Раніше окупанти відпрацювали стрільби по морських цілях у березні. "Бастіон" має дальність удару понад 600 км. Береговий ракетний комплекс "Бал" здатний вражати цілі на відстані до 120 кілометрів.

У прилеглій до Чорного моря акваторії навколо України Росія намагається зайняти стратегічні позиції. Окупанти нарощують присутність військової техніки в Криму.

Зараз ви читаєте новину «"Брязкають зброєю" - кримські окупанти підготували "Бастіони" до удару по Чорному морю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі