пʼятниця, 29 березня 2024 17:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Британська розвідка показала пошкоджені російські кораблі після прильоту у Севастополі - фото
3

Британці опублікували супутникові фото Севастополя після ударів по російських окупантах
Фото: @DefenceHQ
Британці опублікували супутникові фото Севастополя після ударів по російських окупантах
Британці опублікували супутникові фото Севастополя після ударів по російських окупантах

Розвідка Великої Британії проаналізувала наслідки удару Сил оборони України по російських окупантах у Севастополі в Криму 24 березня.

Тоді було завдано удару по центру зв'язку і декількох об'єктах інфраструктури Чорноморського флоту окупантів. Британці опублікували супутникові фото.

Одна конструкція будівлі зазнала пошкоджень, зокрема частково обвалився дах, а ще дві будівлі зазнали вибухових пошкоджень.

"Два десантних кораблі класу "Ропуха", танки та один розвідувальний корабель класу "Юрій Іванов" також були пошкоджені внаслідок цих ударів", - розповіли британці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищення російського танкера: у ВМС дали подробиці

Британська розвідка повідомила, що після ударів такого характеру російські судна більшої вартості, які використовували портову інфраструктуру в Севастополі, передислокувалися до інших портових об'єктів далі на схід.

"Україна продовжує демонструвати успіхи у зменшенні спроможності Чорноморського флоту проєктувати силу в регіоні", - написали британці.

Минулої суботи ввечері у Севастополі лунали вибухи. Сили оборони України успішно уразили великі десантні кораблі окупантів - "Ямал" та "Азов". Також завдали удару по центру зв'язку і декількох об'єктах інфраструктури ворожого флоту.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про пробоїну у кораблі "Ямал".

У мережі опублікували фото центру зв'язку флоту окупантів після удару.

Зараз ви читаєте новину «Британська розвідка показала пошкоджені російські кораблі після прильоту у Севастополі - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі