понеділок, 06 серпня 2018 12:16

Бізнес по-кримськи: окупанти згортають торгівельні центри під шумок "Кемерівської трагедії"

Бізнес по-кримськи: окупанти згортають торгівельні центри під шумок "Кемерівської трагедії"
SeaMall закрили окупанти в Севастополі. Фото: forpost-sevastopol.ru

В окупованому Росією Севастополі "влада" знову закрила торговий центр SeaMall.

Вранці до ТЦ прийшли судові пристави, повідомили про закриття будівлі. Відвідувачі та працівники SeaMall покинули приміщення. Про це Forpost-Севастополь.RU повідомило "джерело".

"Закрили ТЦ через невиконання рішення суду. У даному випадку рішення повинно було набрати чинності за 15 днів після його прийняття. Насправді ж власник SeaMall відкрив торговий центр за 2 дні", - повідомили в прес-службі ФССП Севастополя.

Невідомо, коли ТЦ SeaMall знову запрацює. За непідтвердженою інформацією, завтра відбудеться ще один суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти розповіли, як Керченський міст допоміг із туристичним потоком до Криму

ТЦ SeaMall закрили 17 липня через "порушення вимог пожежної безпеки". Тимчасово відкрився 4 серпня в суботу, через 3 тижні з моменту закриття.

Масові перевірки дотримання норм пожежної безпеки почались в окупованому Криму. Причиною стала трагедія, яка трапилась в ТРЦ "Зимова Вишня" у Кемерово, Росія. Загинуло понад 60 осіб, у числі яких - діти. Російські служби масово закривають "ненадійні" ТЦ на окупованому півострові.

Зараз ви читаєте новину «Бізнес по-кримськи: окупанти згортають торгівельні центри під шумок "Кемерівської трагедії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі