четвер, 31 травня 2018 12:52

"Акцію все одно проведемо" - у Москві заборонили пікет на підтримку Сенцова

"Акцію все одно проведемо" - у Москві заборонили пікет на підтримку Сенцова
Російській письменниці та активістці заборонили проводити акцію на підтримку голодуючого Олега Сенцова. Фото: Bigmir.net

У Москві активістам заборонили проводити акцію на підтримку голодуючого українського політв'язня Олега Сенцова.

По це повідомила організатор акції, російська письменниця Аліса Ганієва у Facebook.

"Тільки що отримала в префектурі Центрального адміністративного округу відмову в проведенні глобальної акції #SaveOlegSentsov 2-го червня в центрі Москви. Зам префекта Л. І. Тітулова послалася на те, що ми, мовляв, будемо заважати городянам і порушувати їх права. Ніякої альтернативи нам не запропонували. Але акцію ми все одно проведемо", - написала Ганієва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Сенцова: сестра розповіла про російську "терапію" для політв'язня

Пікет планує провести о 14:00 біля пам'ятника Олександру Пушкіну на Пушкінській площі. Чиновники заявили, що мітингарі заважатимуть пішоходам та автотранспорту.

25 травня на знак солідарності із Сенцовим оголосив голодування затриманий у РФ українець Олександр Шумков. У Москві поліція затримала учасницю одиночного пікету. Її оштрафували на 5 тис. руб. — 2,1 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «"Акцію все одно проведемо" - у Москві заборонили пікет на підтримку Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі