неділя, 09 грудня 2018 13:28

Адвокат Еміля Кубердінова зв'язався з ним по телефону

Адвокат Еміля Кубердінова зв'язався з ним по телефону
Адвоката Еміля Кубердінова затримали 6 грудня на территорії окупованого Росією Криму, так звана кримська влада підозрює правозахисника в екстремізмі - фото Кримська солідарність

Адвокат затриманого кримськотатарського активіста Еміля Кубердінова, Едем Семідляєв 8 грудня зв'язався зі своим підзахистним.

Правозахисник повідомив, що активіст перебуває в в спецприймальнику для адміністративно-затриманих, пише "Кримська солідарність" у Facebook.

"Хотів відвідати свого брата і колегу. Однак в суботу та неділю ні адвокатів, ні відвідувачів не пускають. Вдалося поговорити з ним тільки по телефону. Відчуває себе нормально і передає всім великий селям (ред. привітання). Попросив тільки сигарети і чисту воду. Я йому відразу передав"-сказав адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Чийгоз закликав підтримати Володимира Балуха

Він назвав причину затримання кримськотатарського адвоката тиском російських спецслужб на його правозахисну та професійну діяльність.

Пообіцяв зустрітися з ним у понеділок.

Підтримати ув'язненого у колонії українця Володимира Балуха закликав заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу. Про це Ахтем Чийгоз заявив 7 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Еміля Кубердінова зв'язався з ним по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі