четвер, 19 жовтня 2017 12:44

Збудують нове житло для мешканців "будинку-вбивці"

Збудують нове житло для мешканців "будинку-вбивці"
"Будинок-вбивця" є небезпечним для здоров'я мешканців. Фото: "Вечірній Київ"

На засіданні комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили проект рішення, який передбачає перенесення автостоянки з вул. Шолом-Алейхема, 5-В, щоб збудувати там нове житло для мешканців "будинку-вбивці" на вул. Мілютенка, 23-А.

Про це повідомили в прес-службі Київради.

"Сьогодні на Шолом-Алейхема, 5-В розміщується автотранспорт ГБК "Волгоградський". Своїм проектом рішення ми надаємо гаражному кооперативу альтернативну земельну ділянку для стоянки машин. Територіально вона знаходиться на розі вул. Братиславської та вул. Шолом-Алейхема. Тим самим, ми звільняємо землю для будівництва нового житла для мешканців "будинку-вбивці", що на Мілютенка", – пояснив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Цей проект рішення також має розглянути постійна комісія з питань транспорту, зв'язку та реклами, а потім документ винесуть на пленарне засідання Київради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Торік у нас померло шестеро. Цього року – стільки ж"

У жовтні 2016 року депутати Київради виділили земельну ділянку на розі вул. Мілютенка й Шолом-Алейхема в Деснянському районі столиці для зведення багатоповерхівки. У травні 2017 року в Київраді мешканці будинку на вул. Мілютенка побилися з охороною, бо вже рік будинок не будується попри рішення Київради, стоянка і досі стоїть. За оцінками СЕС санітарно-технічний стан будинку є незадовільним. Тут виявили 39 різних видів грибків, що є серйозною небезпекою для здоров'я мешканців.

Зараз ви читаєте новину «Збудують нове житло для мешканців "будинку-вбивці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі