вівторок, 30 березня 2021 13:23

Закохані безхатьки вирішили кардинально змінити життя
4

У Києві пара безхатченків вирішила кардинально змінити життя. Вони вже отримали нові паспорти, шукають роботу та хочуть одружитися.

Про це повідомила пресслужба Святошинської РДА.

Фото: Святошинська РДА

З парою познайомилися співробітники управління соціального захисту під час патрулювання. Як виявилося, вони не мають постійного місця проживання та потребують допомоги.

"Ілля Олегович має непросту долю. Родом із міста Горлівка Донецької області, у буремні часи переїхав до Києва. Документи залишилися на непідконтрольній території, тому з працевлаштуванням постійно виникали труднощі, хоча має 2 вищі освіти - викладач іноземних мов та будівельник. Ірина Львівна теж має складну долю",- йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Неізольовані" - у Києві зняли фільм про безпритульних в умовах пандемії

Завдяки керівництву управління соціального захисту чоловік та жінка отримали ID картки. Одного з працівників адміністрації вони вже запросили на весілля.

Усіх небайдужих просять відгукнутися та допомогти їм із працевлаштуванням.

У Павлограді померли троє безхатченків, яких заради забави побили студенти. Перший потерпілий помер на місці, інші – трохи згодом у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Закохані безхатьки вирішили кардинально змінити життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі