пʼятниця, 06 жовтня 2017 15:40

Біля СБУ в центрі Києва успішно працює російська компанія

Російська компанія, яка займається зв'язками з громадськістю і обслуговує держустанови Росії, продовжує працювати в Україні. А саме на вул. Іринінській, 5/24, в центрі Києва. Офіс цієї компанії розміщений неподалік від СБУ.

Про це заявив член українського реєстрового козацтва Сергій Скоробогатий в Facebook.

Він звернувся з відповідною заявою у СБУ, Генпрокуратуру і Національну поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські банки підуть з України

"Російська компанія SPN Communications (Санкт-Петербург Ньюз коммюникейшенз), серед клієнтів якої Міністерство культури РФ під керівництвом українофоба, Міністерство фінансів, праці та промрозвитку країни-агресора, також "Газпромбанк", який поставляє газ у так звані "ДНР" і "ЛНР", знаходиться під самим носом у СБУ - на вулиці Іринінській, будинок 5/24". Адресу можна без зусиль знайти на російському сайті компанії. Більше того, серед її клієнтів - відомі компанії, зокрема провідний мобільний оператор України", - написав він.

Україна продовжує фінансувати російську компанію грошима українців, незважаючи на те, що йде третій рік війни, наголосив Скоробогатий.

"Компанію SPN Communications підозрюють у використанні фіктивних підприємств для виведення коштів з рахунків і переведення їх у готівку. Мною було направлено заяву в правоохоронні органи для відкриття кримінальних проваджень з цього приводу", - розповів він.

Компанія може займатися в Україні збором інформації в інтересах спецслужб агресора і намагатися впливати на громадську думку, застерігають у громадській організації.

 

В Україні триває компанія з бойкоту російського банку "Сбербанк". Весною з'явилася інформація, що він обслуговує в своїх відділеннях клієнтів, які надають "паспорти" так званих ДНР-ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Біля СБУ в центрі Києва успішно працює російська компанія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі