субота, 19 грудня 2020 12:24

Сьогодні засяє головна ялинка країни: які розваги планують
8

Автор: FolkUkraine
  Київ активно готується до новорічних свят
Київ активно готується до новорічних свят

На Софійській площі у Києві сьогодні о 19:00 урочисто засвітять головну ялинку країни. Дійство транслюватимуть онлайн та на телебаченні.

"Ті, хто не матиме можливості потрапити на засвічення новорічної красуні, зможуть зробити це онлайн. Трансляцію дійства проведе ТРК "Київ", а також його можна буде побачити на Youtube каналі ТРК "Київ", Youtube-каналі КМДА та Офіційному порталі Києва. Ми з нетерпінням чекаємо тієї миті, коли поринемо в новорічну казкову атмосферу. І зробили все можливе, аби вона була безпечною. Звісно, на всіх новорічних локаціях буде контроль за дотриманням карантинних правил. Проте просимо й відвідувачів відповідально поставитись до встановлених вимог - тримати соціальну дистанцію та носити засоби безпеки", - зазначила директорка департаменту культури Діана Попова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Navka презентувала зимову казку у синглі "Стати Святим Миколаєм"

Які атракції чекають на киян і гостей міста?

Для уникнення скупчення людей новорічний маршрут простягається на 8 км та має 7 локацій: Софійська площа, Арка дружби народів, пішохідно-велосипедний міст, парк "Володимирська гірка", Алея художників, Андріївський узвіз та Контрактова площа.

Цьогоріч через карантин святкування проходитиме без фестивалів, концертів, великих сцен, фуд-кортів, будуть лише сувеніри та гарячі напої. Натомість новорічний маршрут матиме безліч інших цікавинок: світлові арт-інсталяції, фотозони, атракціони, гірки, ковзанки тощо.

Головна ялинка країни височітиме на Софійській площі, головна ялинка Києва - біля Арки дружби народів, а центральна ялинка Подолу стоятиме на Контрактовій площі.

Київ активно готується до новорічних свят
Фото: FolkUkraine
Київ активно готується до новорічних свят
Київ активно готується до новорічних свят
Київ активно готується до новорічних свят
Київ активно готується до новорічних свят

18 грудня, напередодні Дня св. Миколая, відбулось урочисте відкриття загальноміської ялинки Львова. Цьогорічне новорічне дерево привезли з Дрогобицького лісництва. Аби уникнути масового скупчення людей, львів'яни та гості міста могли дивись на засвічення ялинки онлайн.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні засяє головна ялинка країни: які розваги планують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі