понеділок, 07 червня 2021 13:34

Щоб не почорніли: "працівниця" енергокомпанії привласнювала цінності за нахабною схемою

Щоб не почорніли: "працівниця" енергокомпанії привласнювала цінності за нахабною схемою
Під Києвом спіймали "на гарячому" шахрайку-рекордсменку. Фото: Андрій Нєбитов

Правоохоронці затримали "на гарячому" злодійку-рекордсменку після чергової спроби привласнити золото й цінності. Загалом жінка фігурувала у 20 злочинних епізодах.

Про це повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"У середині травня нам почали надходити повідомлення про те, що до магазинів і аптек з'являється вдавана працівниця енергетичної компанії та застерігає, що подаватимуть напругу понад 40 тис. вольт. Якщо персонал має золоті прикраси, мобільні телефони та інші металеві цінності, необхідно їх зняти й покласти в темний пакет, інакше вони "почорніють". Потім жінка забирала пакет із речами та зникала", - розповів Нєбитов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали злочинців, які обкрадали крамниці

Шахрайка орудувала у Фастові, Білій Церкві, Обухові, Борисполі, Ірпені й Василькові.

"Це лише короткий перелік міст, де засвітилася шахрайка за останній період. За оперативною інформацією, вона діяла також у столиці та інших областях держави", - додав правоохоронець.

2013 року фігурантку вже притягували до кримінальної відповідальності за шахрайство. Тоді вона видавала себе за працівницю податкової.

У Києві оперативники затримали чоловіка, який під приводом обміну валют заволодів майже 1 млн грн. Киянин розмістив в інтернеті оголошення про обмін валюти за вигідним курсом, але на зустріч із "клієнтом" відправив сторонню особу.

Зараз ви читаєте новину «Щоб не почорніли: "працівниця" енергокомпанії привласнювала цінності за нахабною схемою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі