неділя, 29 серпня 2021 19:15

Казкові велетні з голосами відомих українців заполонять київський парк: дивовижні відео

Казкові велетні з голосами відомих українців заполонять київський парк: дивовижні відео
У Києві відкриється тематичний парк казкових персонажів-велетнів. Фото: скріншот з відео

У п'ятницю, 3 вересня, в Голосіївському парку столиці стартує унікальна виставка "Світ Велетнів".

Понад 30 фігур, заввишки близько 5 м кожна, "оживуть" за допомогою аніматроніки та розмовлятимуть з гостями голосами відомих українців, пише mind.

Прототипами головних героїв виставки стануть: Володимир Горянський, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Дмитро Ступка, LAUD, Анатолій Анатоліч, Сніжана Єгорова та Андрій Джеджула.

"Це пілотний проєкт, аналогів якого ще не було в Україні та Європі. Ми хотіли відійти від класичних виставок і створити справжню історію, в яку кожен відвідувач зможе зануритися тільки-но переступивши поріг нашого парку. Ви зможете познайомитися з мирними жителями поселення або відчути себе героєм, поборовшись зі злими велетнями з Долини туманів", – розповів організатор виставки, засновник компанії World of impressions Денис Погорєлко.

Організатори створили книги для дітей з історією про добрих та злих велетнів, анімаційні мультфільми та кілька промо роликів, які можна буде побачити в YouTube. Також в парку представлять тематичну анімацію, мерчі, сувенірну продукцію, буде зона фуд-кортів для дорослих і дітей.

Виставка триватиме до 31 жовтня. Вартість входу для дорослих - 200 грн, для дітей віком від 3 до 14 років та пільговиків – 150.

До 30-ї річниці Незалежності України у столичному парку "Співоче" відбулась виставка квітів "У Всесвіті Марії Приймаченко". Представили тисячі квітів-однорічників. З квітів створили 3d унікальні композиції з творчості Марії Приймаченко.

Зараз ви читаєте новину «Казкові велетні з голосами відомих українців заполонять київський парк: дивовижні відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі