середа, 02 травня 2018 05:30

Сьогодні в Києві буде обмежений рух на бульварі Вернадського

Сьогодні в Києві буде обмежений рух на бульварі Вернадського
В Києві сьогодні буде обмежений рух. Фото: ТСН

У середу, 2 травня, в Києві буде обмежено рух транспорту на бульварі Вернадського.

"2. травня 2018 з 08.00 год. До 18.00. У зв'язку з ремонтом асфальтобетонного покриття буде обмежено рух транспорту на вул. Вернадського (непарна сторона) на ділянці від вул. Семашко до вул. Академіка Кримського. Корпорація" Київавтодор "просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з виконанням ремонтних робіт ", - повідомляє прес-служба" Київавтодору "на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблому на Донбасі воїну встановлять пам'ятник

Нагадаємо, раніше в Міністерстві внутрішніх справ (МВС) повідомили, що з 1 травня почнеться реконструкція Шулявського шляхопроводу. У зв'язку з цим рух по вул. Олександра Довженка - вул. Вадима Гетьмана (в бік Караваєвих дач) буде відбуватися по вулицях: Антона Цедіка (вул. Ежена Потьє), Петра Нестерова з виїздом на проспект Перемоги (на цій ділянці проспекту Перемоги буде встановлено тимчасову світлофор), Гарматній, Виборзькій і поверненням на вул. Вадима Гетьмана. Також зазначено, що по вул. Вадима Гетьмана - вул. Олександра Довженка (сторону вул. Теліги) зберігається існуючий виїзд на проспект Перемоги з можливістю прямого перетину проспекту з виїздом на вул. Олександра Довженка.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в Києві буде обмежений рух на бульварі Вернадського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі