субота, 02 травня 2020 11:21

Ще в одному храмі у Києві знайшли Covid-19, майже 1,5 тис. людей інфіковані

Ще в одному храмі у Києві знайшли Covid-19, майже 1,5 тис. людей інфіковані
У столиці від коронавірусу померли 25 людей. Фото: Reuters

Коронавірус виявили у священника столичного Храму преподобного Феодора Освяченого. Загалом у Києві інфіковані 1494 людини.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Кiлькiсть киян, у яких за минулу добу лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збiльшилась ще на 41 людину. 5 із них - медики. На сьогодні в столиці вже 1494 підтверджених випадки захворювання на Covid-19", - повідомив Кличко.

Вірус виявили у 22 жінок віком від 29 до 83 років та у 19 чоловікiв віком від 21 до 84 років.

"Один з них - iз Києво-Печерської Лаври і один - священник із Храму преподобного Феодора Освяченого, що вулиці Овруцькій у столиці", - зазначив мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні фіксують приріст інфікованих Covid-19 – останні цифри

Російська церква в Україні проігнорувала карантинні обмеження, запроваджені на Великодні свята. Монастирі та храми цієї церкви стали епіцентрами пандемії. Спалах Covid-19 виявили у Києво-Печерській лаврі. Там захворіли близько 150 осіб, серед яких митрополит Онуфрій. Є летальні випадки. Місцева влада запровадила на території лаври карантин.

На сайті президента зареєстрували петицію про передачу Києво-Печерської лаври Православній церкві України. За 2 тижні вона набрала необхідні 25 тис. підписів.

Зараз ви читаєте новину «Ще в одному храмі у Києві знайшли Covid-19, майже 1,5 тис. людей інфіковані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі