понеділок, 10 лютого 2020 12:33

Ремонт Шулявського мосту знову подорожчає: назвали причину

Ремонт Шулявського мосту знову подорожчає: назвали причину
Спочатку проєкт Шулявського мосту оцінювався у 598,49 млн грн. Фото: Уніан

Вартість реконструкції Шулявського мосту може зросте до 1,726 млрд грн. Кошторис збільшили, бо виконали багато додаткових робіт.

Спочатку проєкт оцінювали 598,49 млн грн, пізніше вартість підвищилася завдяки додатковим договорам до 830 млн грн, а торік у жовтні міст взагалі подорожчав до 1,05 млрд грн, повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в інтерв'ю "Економічній правді".

Тепер ціна робіт щодо Шулявського мосту може утричі перевищити початково заплановану суму. При цьому Поворозник не підтвердив суму 1,726 млрд грн, але й не спростував її, уточнивши, що проєкт коригування кошторису об'єкта знаходиться в Укрдержбудекспертизі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шулявський міст випробували на міцність

"Нова вартість шляхопроводу перевищить 1,05 млрд грн, але поки точна сума невідома. Вийде проєкт експертизи, побачимо. Уточню, що ми проводитимемо усі розрахунки тільки після того, коли будемо остаточно впевнені у ціні", - сказав Поворозник.

27 грудня в Києві відкрили для проїзду автомобілів час­тину Шулявського мосту. Пересуватися можна двома смугами в кожен бік. Відкриття всієї розв'язки заплановане на літо цьогоріч.

Зараз ви читаєте новину «Ремонт Шулявського мосту знову подорожчає: назвали причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі