середа, 06 вересня 2023 06:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Розкрили перші подробиці ракетного удару по столиці

Розкрили перші подробиці ракетного удару по столиці
Війська РФ били по Києву двома типами озброєння. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Росіяни рано вранці 6 вересня завдали ракетного удару по Києву.

Усі повітряні цілі супротивника знищили сили протиповітряної оборони, повідомив у середу голова Київської МВА Сергій Попко.

"Чергова ракетна атака ворога на мирне місто з метою вбити цивільне населення та зруйнувати інфраструктуру. І знов атака не проста, а комбінована. Попередньо, з району Саратовської області РФ, з літаків стратегічної авіації Ту-95МС рашисти випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Одночасно по Києву були запущені ракети іншого типу, ймовірно, балістичного", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одещину атакували дронами: є жертви і руйнування

Минулося без жертв та руйнувань.

"Усі ворожі цілі, які рухалися в напрямку столиці були знищені силами і засобами ППО. Офіційна інформація про кількість та типи збитих повітряних цілей буде опублікована Повітряними силами після узагальнення даних. Бережіть себе та рідних, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. І щиро дякуйте воїнам ППО, Силам оборони за чисте небо і врятовані життя", – заявив Попко.

Це вже друга атака за ніч 6 вересня.

В першій атаці росіяни запустили декілька груп Shahed по півдню Одеської області.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили перші подробиці ракетного удару по столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі