пʼятниця, 09 липня 2021 16:01

Працівники авіакомпанії не пустили українців на літак до Естонії

Працівники авіакомпанії не пустили українців на літак до Естонії
В аеропорту Жуляни українців не пустили на борт літака. Фото: Wizz Air

Сьогодні, 9 липня, в столичному аеропорту "Київ" пасажирів не пустили на борт літака Wizz Air. Причиною назвали карантинні обмеження в Естонії.

Не зарадило ситуації навіть те, що по телефону естонські прикордонники офіційно підтвердили пасажирам, що в'їзд українців в їхню країну можливий, повідомив у Facebook журналіст Айдер Муждабаєв.

"Що ж ви робите? До вас неможливо дотелефонуватися. Ваші менеджери нічого не хочуть чути. На яких підставах ви не пустили пасажирів на борт вашого літака до Таллінна", - вказав журналіст.

Підтвердив інформацію про недопуск пасажирів на рейс журналіст Аркадій Бабченко. Цим рейсом не змогла вилетіти до Естонії подруга його дочки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни зумисне не пустили на свою територію українця

"Ми надіслали їм посилання на заяву МЗС цієї країни, на заяву міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, телефонували в департамент прикордонної охорони цієї країни. Усі сказали, що можна їхати. Лише співробітник авіакомпанії подумав, що прикордонна служба третьої країни - це він. І він вирішуватиме, кому летіти, кому не летіти", - пише Бабченко.

У Польщі пілот рейсу Ryanair до Одеси не пускав пасажирів на борт. Інцидент стався в аеропорту Познань-Лавиця. Літак затримався на годину, а 30 осіб із квитками не змогли потрапити на борт. Очевидці розповідають, що пілот виганяв пасажирів, кричав на них і називав себе "королем літака". Причини такої поведінки людям пояснити не змогли.

Зараз ви читаєте новину «Працівники авіакомпанії не пустили українців на літак до Естонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі