вівторок, 07 червня 2011 08:32

Попов відчитав районних керівників за сухостої у центрі столиці

Попов відчитав районних керівників за сухостої у центрі столиці

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов доручив усім головам районних держадміністрацій зібрати сухостої на території кожного району Києва, повідомляється на сайті КМДА.

"За останні два тижні я побував на території кожного району міста. Така халатність неприпустима. Це ж не складно - навести лад і прибрати сухостій. Особливо це стосується центральних районів. Зокрема, Шевченківського, Печерського і Голосіївського. Якщо ви не наведете лад, нехай ваші заступники, які відповідають за благоустрій готуються до звільнення", - зазначив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Нагадаємо, минулої п'ятниці, 3 червня, у Національному ботанічному саду імені Миколи Гришка дипломати, культурні діячі, а також учасники Всеукраїнською культурно-просвітницького проекту Світове надбання у руках молоді World Heritage in Young Hands висадили 50 кущів деревовидної півонії 17 сортів.

Зараз ви читаєте новину «Попов відчитав районних керівників за сухостої у центрі столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі